Restack

Ledige stillinger

Restack er et lite software-selskap med store ambisjoner. Vi er lidenskapelig opptatt av å lage smarte digitale løsninger, og har nå lansert vårt første produkt.

Bård.no er en moderne web-løsning som forenkler arbeid for styremedlemmer og ledere i norske bedrifter, lag og foreninger. Kun få måneder etter lansering har Bård.no tatt et solid grep om markedet.

Med en raskt voksende kundemasse trenger vi i Restack flinke folk til vårt kontor i Haugesund som kan være med å bygge og skape videre vekst for Bård.no.

Utvikler

Som utvikler i Restack vil du ha en sentral rolle i utformingen av våre brukervennlige produkter, både teknisk og konseptuelt. Du vil også bidra til videre kundevekst samt skape og opprettholde nysgjerrighet i markedet knyttet til Restack og våre produkter.

Vi søker deg som

Restack tilbyr deg

Hvorfor jobbe i Restack?

Fordi du vil få muligheten til å være med blant de første ansatte til å bygge opp et selskap og en arbeidsplass som har ambisjoner om å bli et av regionens ledende software-miljøer. Med solid økonomi, tunge aktører på eiersiden og splitter nye lokaler i Haugesund ligger alt til rette for spennende og givende arbeidsdager. Du vil få muligheten til å eie aksjer i selskapet og være en viktig bidragsyter til både produkt- og selskapsutvikling.

Send søknad

Send søknaden din til jobb@restack.no. Vi behandler alle søknader fortløpende, og selvfølgelig strengt konfidensielt.

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med Kjetil Ek på +47 993 89 923 eller Stian Tønnesen på +47 991 69 398.

Arbeidssted: Haugesund